avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare - program redus pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare - program redus pentru cresterea copilului

Exista vreo mentiune in legislatia muncii in care se spune ca angajatele care beneficiaza de program redus pentru cresterea copilului cu varsta sub 2 ani nu au voie sa presteze ore suplimentare de lucru si nu au voie nici sa depaseasca programul de lucru redus ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 29 Februarie 2012
Codul Muncii nu reglementeaza nicio astfel de situatie, dar nici posibilitatea reducerii programului de munca pentru persoanele care revin din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu dupa 1 an cf oug 111/2010 carmen f carmen f Buna ziua, Sunt o mama ce a nascut in mai anul acesta. Am optat pentru 1 an de CCC cf OUG 111/2010. Ma intereseaza daca mai pot beneficia pana la varsta de ... (vezi toată discuția)
Program de munca de 6 ore soso35 soso35 Buna ziua. Sotia s-a intors la serviciu din CCC, eu beneficiind de acesta pana cand copilul implineste 2 ani adica inca 11 luni. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)