E foarte greu sa va dea cineva de aici un raspuns clar, pentru ca totul depinde de contract si de clarificarea situatiei. Aspectul legat de ANPC vi l-am spus numai in ideea ca se poate sa existe in contract o prevedere abuziva referitoare la termen.
Daca hotararea este in recurs atunci nu prea mai aveti ce face intern. Ar fi revizuirea, dar numai in cazurile strict prevazute de lege, care pot fi alucidate de un avocat numai citind hotararea. La CEDO nu puteti merge decat daca v-a fost prejudiciat un drept prevazut de conventia europeana a drepturilor omului, cum ar fi dreptul la un proces echitabil. CEDO nu este o curte la care se ataca hotararile interne, ea face un altfel de control si nu poate decat sa condamne statul, nu RDS, sa va acorde despagubiri.
PS: Va rog sa nu scrieti mesaje consecutive, puteti edita mesajul anterior.
eu consider ca procesul nu a fost echitabil.instanta nu a parut nici o secunda interesata(parerea mea) de problema si pur si simplu a dat castig de cauza rdsului fara discutii.
si chiar nu mi-a fost prejudiciat nici un drept prevazut in convetia europeana a drepturilor omului?o companie precum rdsul ma face buna de plata pentru sume enorme(deocamdata 12.000lei noi adica 120 milioane lei vechi) pentru 2 facturi in valoare de aproape 700lei(adica 7 milioane lei vechi) neplatite la timp.pai nu cred ca in europa se intimpla asa ceva,doar in romania si alte state de teapa tarii noastre.eu consider ca asta este bataie de joc.
si initial ceream sfaturi si ceva persoane istete si indraznete care macar sa ma poata indruma,nu consolari si explicatii.
imi cer scuze daca incalc reguli de buna purtare,dar ce mi se intimpla acum cu rds si justitia romana mi se pare bataie de joc si terfelita demnitatea mea de cetatean al acestei tari si comunitati(europene) din care fac parte!
imi spuneti cu alte cuvinte ca nu mai pot face nimic.deci ce-mi ramane de facut?cand imi vine hotararea acasa sa incep sa platesc cei 35 milioane lei vechi.daca se indura rds de mine,ma va lasa sa platesc in rate,daca nu ...voi vedea ce voi pati.numai ca nu se va termina aici,pentru ca ,conractul il vor rezilia doar dupa ce voi fi la zi cu plata facturilor,iar dupa cei 35 milioane platiti voi mai avea inca 85 milioane de plata.adica asta pana pe la mijlocul lunii in curs,caci in fiecare luna primesc cate o factura in valoare de aprox. 3.500.000(100$internet +7 euro telefon).si la asta se va adauga bineanteles penalizarea.
ce va urma?sa-mi vand casa ca sa platesc?sau sa fac rost de alte 5/10 milioane ca sa chem in judecata rds sa nu platesc la celelalte 85 milioane?......................
Domna, eu una nu pot sa spun ca mai puteti face ceva sau nu, pentru ca nu stiu ce prevede contractul. Cert e ca daca acolo nu scrie ca penalitatile pot depasi suma la care se datoreaza, atunci nu pot depasi suma initial datorata. Apoi, v-am mai spus mai sus ca nu are nicio importanta daca sunteti la zi cu plata ca sa denuntati contractul, faceti macar asta!
in contract scrie ca penalitatile pot depasi suma datorata.cerera de reziliere nu o primeste rds pe motiv ca nu am plata la zi a facturilor,nu vor sa-mi aprobe rezilierea pe acest motiv,dupa ce sunt cu plata la zi imi vor aproba si rezilierea.
eu vreau sa stiu daa pot deschide un alt proces si unde,recursul l-am pierdut,au castigat tot ei.
Nu e nevoie sa va aprobe incetarea contractului, deja o spun a treia oara... Mergeti cu contractul la un executor judecatoresc si spuneti-i ca vreti sa notificati incetarea. Apoi schimbati-va avocatul, mergeti la altul cu contractul si hotararile deja date, sa vada daca mai e ceva de facut, intern sau nu. Un alt proces poate fi initiat numai pentru alte motive, insa asta se poate vedea numai prin cercetarea actelor din primul proces.
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5