avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire-debitorul nu mai e angajatul nostru
Discuție deschisă în Executare silită

poprire-debitorul nu mai e angajatul nostru

o persoana a facut o cerere de credit in 2008 cand era angajata unei soc si a obtinut suma de 4000lei.
in 2011 a fost ang ca necalif la o alta soc timp de 2 luni(mai-iul2011) dupa care a plecat.
pe baza cererii de contract credit s-a obtinut incuviintarea exec silite a titlului exec reprez de contr de credit.
pe baza hot judecatoriei s-a dispus poprirea veniturilor ale persoanei printr o adresa facuta firmei care a avut o ang in vara lu 2011.
ce raspuns sa fac eu ca reprezentant al firmei care a avut ca angajata persoana respectiva timp de 2 luni asta vara?
poprirea e facuta in 17 ianuarie 2012.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gygycuta2 , utilizator 09:45, 29 Februarie 2012
Răspundeţi că nu mai e angajat la D-vs şi că societatea nu are datorii, restanţe salariu sau altele asemenea, faţă de fostul angajat.
se poate intampla ca sa fim tert poprit in urma unei validari a popririi in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Poprirea este una din caile de executare silita pt.sume de bani. Daca s-a incuviintat executarea in instanta ( fara a se contesta de catre debitor ulterior)- ... (vezi toată discuția)
Firma nu pune in aplicare executarea alexa_sidorencu alexa_sidorencu Am mers la un executor pt a pune in aplicare o hot judecatoreasca,mai exact pt plata pensiei alimentare,dupa 6 luni executorul mi-a spus ca firma nu raspunde ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)