avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare in afara tarii cu minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare in afara tarii cu minorul

vrem sa plecam din tara cu copilul de 1 an si 6 luni .ce acte sunt necesare?
iar daca sotul pleaca primul si eu vin cu copilul dupa 3 luni ce acte imi trebuiesc in situatia asta?
Mergeti sa-i faceti pasaport copilului, apoi pana va pleca sotul, merge la notar sa dea o declaratie acord din care sa reiasa ca e de acord sa calatoriti cu minorul in directia X. ( va sti notarul cum s-o intocmeasca , ce trebuie sa cuprinda acea declaratie)
si cit costa o procura?
Nu este o procura , ci o declaratie notariala de acord.
Pana in 50 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura (declaratie acord pentru iesirea din tara cu un minor a unuia dintre parinti) eva_celebrity eva_celebrity Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)
Procura pt iesirea copilului din tara alysha22 alysha22 buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)