avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ce inregistrari se fac in cazul restituirii unei ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ce inregistrari se fac in cazul restituirii unei garantii retinute la inchirierea unui spatiu comercial?

O societate comerciala inchiriaza altei societati comerciale un spatiu comercial. In contractul de inchiriere este specificat ca se va achita o garantie egala ca suma cu contravaloarea chiriei lunare. La incheierea contractului se doreste restituirea garantiei. Ce operatiuni contabile trebuie facute in conditiile in care s-a facturat separat garantia care include TVA?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 13:46, 29 Februarie 2012
stornarea facturii de chirie anticipata
411 = % 472 suma initiala cu semnul minus, 4427 suma initiala cu semnul minus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre chirii ramolex ramolex Buna ziua! Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)
Factura client cu storno avans Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuenti-mi va rog daca am avut o factura de avans pentru pe care am inregistrat-o 4111=% 1834,46 4428 355,06 472 ... (vezi toată discuția)
Garantie ap. inchiriat Mariralu Mariralu Buna ziua, As dori sa stiu ce note contabile, atat pentru inreg. factura chirie cat si garantie, trebuie sa fac in cazul in care : - soc. A inchiriaza ... (vezi toată discuția)