avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABILAREA UNUI TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABILAREA UNUI TEREN

Am un titlu mai vechi pe care apar mai multi proprietari pe mai multe terenuri extravilan.
Unul dintre acesti proprietari doreste sa se intabuleze?
Daca el este cel care are aceasta intentie va fi si cel care suporta toate cheltuelile chiar daca vom fi si noi intabulati? Sau se vor imparti cheltuielile si cu ceilalti proprietari?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:06, 14 Noiembrie 2008
Evident ca vor contribui la plata pt intabulare toti aceia care vor vrea intabulat terenul, daca persoana care vrea sa intabuleze nu se ofera sa plateasca pt toti! Daca ceilalti nu vor sa intabuleze e dreptul lor, iar pt iesirea din indiviziune ar putea urma o actiune in justitie si cel cu initiativa isi va putea intabula terenul iar ceilalti, daca vor dori intabularea vreodata, vor plati atunci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mmnngg mmnngg Data post: Miercuri, 3 Februarie 2010, 16:52 Subiect: succesiune buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suntem trei frați care am moștenit patru parcele ... Jidvei1 Jidvei1 Buna ziua suntem trei frați care am moștenit patru parcele de teren extravilan,iar unul dintre noi solicita prin instanță ieșirea din indiviziune și ar ... (vezi toată discuția)