Dupa ce am dus la ITM revisalul nou,prin octombrie anul trecut,mi s-a stricat calculatorul,si am pierdut datele din revisal.Azi am dus un revisal pt incetarea unui contract,doar cu datele societatii si ale salariatului respectiv.Intrebarea mea este-nu cumva trebuia sa duc cu totii salariatii,adica acum nu cumva am lasat societatea fara niciun salariat.Am intrebat-o pe doaamna de la ghiseu,si mi-a zis ca nu poate deschide fisierul,sau sa se uite ce salariati sunt aacum.Va rog mult de tot sa ma indrumati ce sa fac.
L-am dus a II-a zi cu toti salariatii,la ghiseu mi-a spus ca nu poate decat sa copieze fisierul meu,ca nu poate intra in baza de date,m-a indrumat sa ma duc la judet,pentru ca suntem intr-un orasel mai mic,daca tin neaparat,iar datele ,in cel mai rau caz,se vor suprapune,nu imi va dubla salariatii.M-a cam ingrijorat faptul ca doamna de la ghiseu era noua,n-am mai vazut-o niciodata la itm,dar mai inaite,cand era alta doamna acolo,eu o mai intrebam de cate ceva,intra in baza de date si imediat ma lamurea.
Mergeti la cei de la informatica de la ITM. Nu apelati numai la doamna de la ghiseu. Situatia dvs. e mai complexa iar dansa nu este calificata sa o rezolve.
Este corect ceea ce v-au spus cei de la ITM, fisierul generat de cate program nu poate fi vizualizat decat prin intermediul unui program .. iar cei de la ITM nu au in atributii asa ceva .. preiau fisierul si-l descarca in baza de date .. ceea ce nu este modificat ramane la fel , iar ceea ce s-a modificat se modifica ... nu se dubleaza datele transmise.
Revisal
Eva_56
Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM.
Ce obligatii avem in prezent.
Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)