avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

imi expira cartea de identitate in noiembrie si vreau sa plec din tara...se poate?sau trebuie sa schimb?si daca schimb,pot schimba inainte de expirare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:53, 29 Februarie 2012
Dca ava intoarceti in tara pana in noiembrie cand va expira CI, puteti pleca cu asta, altfel va trebui sa-l schimbati. Il puteti schimba cu max180 de zile inainte de expirare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în germania ... Amy Ciubotariu Amy Ciubotariu Bună ziua, săptămâna viitoare trebuie sa plec în Germania și încă am buletinul valabil, trebuie sa ma întorc după 3 - 4 luni în tara, doar ca ... (vezi toată discuția)
Sentința divorț schimbat nume Florin_89 Florin_89 Buna seara, Mama a divorțat în 2015 și în sentința este stipulat că trebuie schimbat numele. Mama nu este in țară și nu a schimbat numele, urmează ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor mihaelas83 mihaelas83 Buna ziua, La sfarsitul lunii august voi pleca cu fetita mea (7ani jumatate) in Italia, pt o saptamana. Stiu ca este nevoie ca ea sa aiba pasaport pentru a ... (vezi toată discuția)