avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost concediata, ce prevede art. 67 Codul muncii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost concediata, ce prevede art. 67 Codul muncii?

postu meu a fost desfiintat si am fost concediata de curand cu art 65-67
stiu ca art 65 = concediere din motive ce nu tin de persoana mea....dar nu stiu nimic despre art 67
va rog sa-mi spuna si mie cineva ce prevede acest articol. va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxaalexie , utilizator 19:20, 29 Februarie 2012
Art. 67 C.mun. prevede :
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca Elisabeta C. Elisabeta C. Buna ziua ! As dori sa stiu articolele din codul muncii, actual, pt. cazul in care se inchide punctul de lucru si angajatii vor fii dati afara. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim - intrare in somaj alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Imi raspundeti va rog la o intrebare: pentru a da un angajat in somaj, cu ce articol se incheie CIM? Va multumesc! (vezi toată discuția)