avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografia contabila a unui magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografia contabila a unui magazin second hand

ce evidenta contabila trebuie sa tin pentru un magazin second hend,ce documente trebuie sa intocmesc?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 13:06, 1 Martie 2012
Contabilitatea unui magazin second hand nu difera mult de contabilitatea unui magazin care face comert cu..orice altceva :).Achizitie marfa cu intocmirea NIR-ului(atentie la transformarea kg in bucati;)), vanzare marfa-probabil cu bon fiscal-, descarcare gestiune marfuri cu amanuntul.
Cate cele registre...de casa, vanzari/cumparari, tva(daca sunteti platitor)..mai degraba spuneti-ne dvs ce stiti sa faceti , si noi completam.;)
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
ela david, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Nir magazin second hand claudiaP claudiaP Buna ziua! Pentru un magazin second had m-am gandit sa fac niru-ul astfel: receptia in kg, apoi un proces verbal in care trec bucatile la pretul de ... (vezi toată discuția)