avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate puz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate puz

Vecinul meu de proprietate a cumparat un lot de pamant peste drum de proprietatea sa si deoarece drumul ii impartea proprietatile, le-a unit, ingloband si drumul. Problema este ca drumul este trecut in puz-ul de la primarie ca drum comunal si primaria nu l-a vandut (am hartie de la primarie). Am incercat sa discut cu el dar, vorba reclamei, ' n-ai cu cine'. Eu detin langa casa lui un teren si cand am vrut sa il vand, nu am putut deoarece nu am cale de acces, chiar daca in puz exista. Intrebarea mea este daca puz-ul are importanta (este din 2004) si ce pot face mai departe?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tcn1996 , utilizator 23:37, 19 Noiembrie 2008
Angajati un avocat - chemati-l pe vecin n judecata dovedind calea publica de acces.
Instanta va da o hotarare in obligarea acestuia , in functie de capetele de cerere ( pe care le veti solicita si dovedi cu mare atentie )
Dar primaria nu ar trebui sa intervina deoarece drumul este comunal si apartine comunei?
Alte pareri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema drum comunal ingradit ilegal toaderf toaderf Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in orasul Pantelimon, in tarlaua74, cu intentia de a-mi construi o casa. Terenul este situat langa ... (vezi toată discuția)
Drum acces comunal si desproprietarire fortata a primariei comunale iliutavasilescu iliutavasilescu Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de complicata, si anume: in urma unei succesiuni mai mult decat amiabile intre frati, o anume bucata de pamant a ... (vezi toată discuția)
Ajutor! incadrare juridica pt defrisarea unei livezi... pacurar pacurar Va rog sa ma ajutati, cum pot sa reclam si unde si pentru ce infractiune sau concurs de infractiuni? Pur si simplu ni s-a furat livada. Pot sa zic si furt, ... (vezi toată discuția)