avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Buna, am o problema cine poate sa ne raspunda, locuim in Spania de ceva vreme iar sotul lucreaza ca sofer (repartizeaza marfa la diferite firme) este angajat la un autonom roman care si el are contract cu o firma spaniola. Problema e ca sa pierdut o cutie in valoare de vreo 8000 de euro sau a fost furata nu stim sigur iar asigurarea nu ar acoperi intreaga suma urmand ca sa ii retina sotului meu 2000 euro din salar. Au trecut 2 luni de atunci si inca nu se stie sigur daca se va retine sau nu sigur acesti bani, dar cel care la angajat pe sotul meu, adik romanul ia retinut deja 1200 de euro asta e a doua luna cand ii retine, fara sa ii dea nimik la mana (doar asa preventiv a spus). Din punctul meu de vedere nu cred ca e legal ceea ce face si am dori sa stim ce e de facut daca cunoaste cineva legea spaniola. Si inca o problema desi e angajat part time adik in contract figureaza cu 4 ore dar in realitate lucreaza 10 pt ca urmeaza sa nasc seful lui spune ca i se cuvin doar 2 zile libere iar daca nasc in weekend 1 zi iar pentru nunta 2 zile, e adevarat? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Accesul romanilor pe piata muncii in spania fotini06 fotini06 doresc sa-mi deschid o mica afacere in spania si nu sunt lamurita daca imi pot angaja romani. va multumesc pt raspunsuri. (vezi toată discuția)
Munca in spania mibut mibut Buna ziua, Am primit o oferta de job in Spania si am cateva nelamuriri pe care v-as ruga sa mi le clarificati daca se poate. 1. Ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copil nascut in spania - alt tata decat sotul mamei iuli_mete iuli_mete buna ziua Ma numesc carmen si am o fetita de 4 luni nascuta in Spania Problema e alta, eu sunt casatorita in romania iar aici in spania copilul e ... (vezi toată discuția)