Sapt asta am gasit masiina tamponata in parcare. Persoana care m-a tamponat si-a lasat datele de contact in parbriz si a putea comunica. Am reusit in cele din urma sa vb si am copletat un formular de intelegere amiabila. Cu acel formular si cu copia de pe asigurarea masini persoanei care m-a tamponat am fost la asigurator al masini ei. Am facu acel dosar cu acte, fotografi si ce presupune. Mi s-a spus ca persoana care m-a tamponat treb sa vina sa dea si ea o declaratie si sa aduca copi dupa actele masini ei. Persoana in cauza aduce tot felul de scuze ca nu poate, am incercat sa dau de ea si nu vrea sa raspunda. Problema este ca as vrea sa imi fac masina, dauna nu este foarte mare. Am incercat sa dau dovada de bun simt si am inteles-o ca a gresit si nu am vrut sa evit sa ia amenda si punctele si tot asa.....dar am ajuns sa pic de "fraier". Cum pot eu sa o oblig legal sa mearga sa dea acea declaratie si sa aduca coile de pe actele pt a beneficia si eu de reparatie..??! ps: Cu vorba buna am tot incercat si e o persoana din cale afara comportamental...ma puteti ajuta legal cu un sfat?!! Multumesc anticipat...:(((
incercati cu o notificare dupa care daca nu se conformeaza, nu aveti decat calea instantei. Fie va reparati masina pe chelruiala dvs, si o dati in judecata pentru obtinerea despagubirilor, fie solicitati instantei sa o oblige sa se prezinte la asigurator in vederea intocmirii dosarului de dauna.
Accident
Dima Mihaela
Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare :
- accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne ... (vezi toată discuția)