avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... furt de motorina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

furt de motorina

In luna ianuarie ,un sofer a alimentat 1200 l motorina in Spania. In Slovenia, dupa ce a rulat 400 km, a observat si a anuntat ca nu mai are combustibil sa ajunga in Romania. i s-au trimis bani si a ajuns. Dupa ce au mai aparut si slte probleme, soferul a refuzat sa mai mearga in cursa, pe motiv ca nu-l mai lasa sotia. In prezent, este angajat in continuare , dar nu s-a mai prezentat la locul de munca. Cum pot sa-i desfac contractul de munca, dar sa-mi recuperez si paguba?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 1 Martie 2012
Daca nu se prezinta la munca i se va putea desface c.i.m. disciplinar, iar pentru prejudiciul cauzat se poate antrena raspunderea patrimoniala a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate compensa diurna cu prejudiciul adus angajatorului? nyusziful nyusziful Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: am fost trimisi in judecata de un fost angajat al nostru fata de care a incetat de comun acord CIM-ul. El ne ... (vezi toată discuția)
Furt de motorina soferi - societate de transport bortoi bortoi Buna ziua. Sunt intr-o dilema referitoare la conditiile de recuperare a prejudiciului efectuat de soferii angajati la firma noastra. In ultimul timp (desi ... (vezi toată discuția)
Demisie Ioana-M Ioana-M Buna seara, As avea nevoie de un raspuns daca se poate la urmatoarea situatie : in prezent lucrez la o agentie de turism si intre timp am gasit un alt job ... (vezi toată discuția)