avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume de familie/achizitie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume de familie/achizitie imobil

Buna ziua,

Ma numesc Catalin si doresc sa imi schimb numele de familie pe cale administrativa. Totodata urmaresc achizitionarea unei locuinte prin programul prima casa.
Nelamurirea mea este urmatoarea: cum este mai bine sa procedez. Sa imi schimb numele mai intai si apoi sa achizitionez imobilul sau pot sa il schimb si dupa ce se finalizeaza procesul de cumparare? Schimbarea ulterioara a numelui implica si schimbarea/ modificarea titlurilor de proprietate, implicit costuri suplimentare?Cam cat dureaza procesul de schimbare a numelui?

In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 16:51, 1 Martie 2012
Pentru a va putea schimba numele trebuie sa aveti motive intemeiate. Motivele intemeiate le gasiti aici: [ link extern ]
In primul rand rezolvati problema cu schimbarea numelui si dupa aceea achizitionati un imobil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume AlbertAndrey79 AlbertAndrey79 Buna seara eu trebuie sa ma duc sa-mi refac buletinul care mi-a expirat,intrebare mea este,imi pot schimba numele Adica in numele mamei mele(daca da ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie Raluca Mayer Raluca Mayer In OG 41/2003 nu am gasit nici o prevedere referitor la cazul in care se doreste ca, in momentul casatoriei, un cuplu sa isi aleaga un nou nume de famile, ... (vezi toată discuția)
>schimbare nume blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua! Imi puteti da va rog detalii despre procedura de schimbare a numelui pe cale administrativa - cam cat dureaza, costuri, unde trebuie sa ma duc si ... (vezi toată discuția)