avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cerere recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cerere recuperare taxa auto

Am depus cererea de recuperare a diferentei taxei auto conform L9/2012 si au trecut de atunci 45 de zile. Inca nu am primit nici o decizie, DAR as vrea sa i-mi retrag cererea. Se poate?
Cel mai recent răspuns: antalia , utilizator 16:11, 1 Martie 2012
ar fi bine sa mergeti sa va interesati. Evident ca nimeni nu va poate impiedica sa renuntati la dreptul dvs, facand o cerere in acest sens.
Multumesc, sper ca raspunsul va fi DA, deoarece vreau sa recuperez toata suma in instanta si, din cate am auzit, nu se poate face asta daca am facut respectiva cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala taxa de poluare? aiai aiai (platita in luna septembrie 2012, conform L9/2012) pt. inmatricularea unui autoturism nou (cumparat de la reprezentanta auto din Romania) sau nu (se ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto blagacristian25 blagacristian25 buna ziua, as vrea sa va intreb care sunt pasii pentru recupararea taxei auto deoarece in noiembrie 2010 am luat legatura cu un avocat si i-am dat toate ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pentru dacia - 2 gigelas gigelas O masina Dacia Logan 1.9,a fost inmatriculata prima data in 2004. Pe atunci,nu exista nicio taxa pe poluare. In ianuarie 2013,proprietarul a vandut-o,iar ... (vezi toată discuția)