avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna ziua, as vrea sa va intreb care sunt pasii pentru recupararea taxei auto deoarece in noiembrie 2010 am luat legatura cu un avocat si i-am dat toate actele necesare pt recuperarea taxei, suntem in 2012 iulie si inca nu am recuperat banii, nu stiu ce face acel avocat ma tot amana, mai nou mi-a zis ca anaf a depus contestatie. Am cunostinte care au depus dosarul in ianuarie 2012 si deja au primit banii. Cat poate sa dureze procesul pana primesti banii? unde sa ma duc sa intreb daca primesc banii, unde ma pot interesa cum decurge procesul? vamultumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 13:03, 17 Iulie 2012
verificati pe portalul instantelor de judecata sa vedeti stadiul dosrului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto-proces de lunga durata harsanyialex harsanyialex Buna ziua, as vrea sa aflu parerea/indrumarea voastra in privinta unui proces deschis inspre restituirea taxei auto. In 2011 spre final mi-am inmatriculat un ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare? ContSters188591 ContSters188591 an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si ... (vezi toată discuția)