avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme reparatii service asigurare firma Generali
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme reparatii service asigurare firma Generali

buna ziua ,am avut zilele trecute un accident in intersectie,vina si-a recunoscut -o celalalt sofer .Acum am ramas singura sa ma descurc cu serviceul auto .Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi masina mea a ramas in service si imi este frica ca imi vor umbla la piese ,nu stiu care este procedura ,ajutor va rog , abia astazi am primit procesul verbal de constatare a daunelor ,care este procedura ,la ce sa ma astept ?astept sfaturi.
Cel mai recent răspuns: taspe27 , utilizator 21:26, 1 Martie 2012
Asiguratorul mentionat de dvs. este unul cat se poate se serios si tind sa cred ca si unitatile service colaboratoare sunt la fel.Devizul pe care l-ati primit, trebuie sa fie acceptat de asigurator inca de acum, asta pentru a nu intampina greutati cand va fi masina reparata cu acordarea acceptului de plata.
am masina de atata timp ,de abia astazi am primit proces verbal de constatare.care este procedura?ce am de facut spune ti mi mai detailat.mi s a spus sa mi deschid cont ,nu trebuie sa rezolve intre ei ,adica firma de asigurari si service'ul??ce treaba mai are cu mine???spuneti mi care sunt pasii va rog frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu asiguratorul! help! ContSters40598 ContSters40598 Am o problema: Masina mea a fost lovita. M-am dus repede la asiguratorul celui care m-a lovit, s-a facut acel dosar si am fost la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)
Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)