avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... notificare investire?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

notificare investire?

In urma unui proces de somatie de plata castigat de creditor,debitorul a facut cerere in anulare care a fost respinsa. Creditorul a facut cerere de investire cu formula executorie si a fost admisa. Nu stiu daca debitorul a primit hotararile dar am inteles ca eu,ca si creditor trebuie sa fac o notificare catre debitor,la care adaug hotararile.Cum trebuie sa arate notificarea,aveti un exemplu?
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 20:02, 1 Martie 2012
Nu trebuie sa faceti nicio notificare.
Aveti dreptul de a pune in executare silita titlul executoriu-hotararea investita la un executor judecatoresc, de preferat cat mai urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata investire andral andral Ma chinuiesc de mai mult timp sa inteleg dar cred ca nu stiu sa ma exprim,sa ma fac inteles. Am sa va explic so dvs. poate ma va intelege cineva Am avut un ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii ok ok buna seara. sant adm. unei s.c. ce are de recuperat suma de 200 000 ron ,de la o s.c.in urma lucrarilor efectuate in baza contractului si facturilor semnate; ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a somatiei de plata ContSters6135 ContSters6135 Buna ziua! Am si eu o intrebare: o somatie de plata, definitiva si irevocabila, se mai investeste cu formula executorie inainte de a fi pusa in executare? Am ... (vezi toată discuția)