avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card debit angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card debit angajat

Buna ziua!
Am si o problema cu un card de debit si ma gandeam ca poate gasesc niste raspunsuri aici. As dori sa stiu daca o firma poate sa deschida cont curent cu card atasat unui angajat al sau fara acordul acestuia. Problema consta in faptul ca tatal meu s-a trezit ca are cont deschis pe numele lui la o <banca comerciala romana> fara ca el sa fi facut/semnat vreo solicitare in acest sens. Daca nu e legal, cum si am dubii, cine a gresit? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
stefan_sacota, utilizator
Cel mai recent răspuns: stefan_sacota , utilizator 15:03, 2 Martie 2012
In acest sens, se poate sesiza parchetul sau politia cu o plangere penala ... de asemenea, se poate solicita bancii sa-i comunice o copie de pe solicitarea privind emiterea acelui card bancar...
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune de la o banca ??!!?? maryu20 maryu20 am si eu o problema cu o banca m-am trezit acasa cu un extras de cont de la o banca unde eu nu am avut niciodata cont sau card am mers la banca si mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Incheierea de catre banca a unei asigurare de viata fara acordul clientului pentru un simplu cont de ron mitachealina mitachealina Buna ziua, Anul trecut prin vara mi-am deschis un cont de RON. De la inceput mi-au spus de la banca cum ca trebuie incheiata o politia pentru asigurare de ... (vezi toată discuția)