avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune de la o banca ??!!??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune de la o banca ??!!??

am si eu o problema cu o banca
m-am trezit acasa cu un extras de cont de la o banca unde eu nu am avut niciodata cont sau card
am mers la banca si mi-au spus ca ma cont deschis de mine din dec.2009
am reusit sa fac rost de o copie a actelor de la infiintarea contului si chiar am luat un card aferent acelui cont pt. care am semnat eu (doar pt. card m-am gandit sa am o dovada)
eu nu am semnat nici un act pt. deschiderea unui cont banuiesc ca a fost deschis de patronul la care lucram atunci deoarece era un cont pt. salarii
DAR BANCA AVEA VOIE SA DESCHIDA ACEL CONT FARA CEREREA SI SEMNATURA MEA ???
PUTEM OBTINE DAUNE DE LA BANCA (ei tot timpul daca au ocazia ne iau si pielea de pe noi)
CE AR TREBUI SA FAC ?
CAM CE DAUNE AM PUTEA CERE ??
VOM CASTGA CEVA SAU DOAR VOM PIERDE TIMPUL ?
MULTUMESC !!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 19:40, 8 Martie 2010
si cine a semnat acele acte, dvs?
nu eu .
dupa cum am spus cred ca patronul sau cineva de la birou
sau poate chiar de la banca
nu stiu
ceea ce stiu sigur e ca exista acel cont pe numele meu fara ca eu sa-l fi cerut sau sa fi semnat ceva
Daca ati folosit cardul aferent acelui cont si ati scos bani din contul curent, inseamna ca ati avut cunostinta de el.
puteti formula plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar inactiv poprit,doresc deschiderea unui cont de salariul la aceeași bancă. mihai0888 mihai0888 Bună ziua Mă confrunt cu o poprire pe un cont care l-am avut la o bancă , de acum vreo 3 ani nu știu nimic de aceea poprire nu am fost notificat de ... (vezi toată discuția)
Problema card salariu ChelYe ChelYe Buna ziua , problema e in felul urmator : -acum un an avand cardul de salariu la BancPost , am scos salariu de 1700 lei in ziua de 31 Mai , luna ... (vezi toată discuția)
Card debit angajat stefan_sacota stefan_sacota Buna ziua! Am si o problema cu un card de debit si ma gandeam ca poate gasesc niste raspunsuri aici. As dori sa stiu daca o firma poate sa deschida cont ... (vezi toată discuția)