avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Documente necesare pentru calatorie cu masina in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Documente necesare pentru calatorie cu masina in strainatate

Buna seara. Poate cineva sa imi spuna ce documente trebuie sa am in cazul in care vreau sa ies din tara cu masina proprietate personala ? Ma refer la acte necesare ptr masina nu la pasaport. Permis international, carte verde ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:10, 2 Martie 2012
Aveti nevoie de talonul original al autot., RCA original (verificati tarile pentru care tine si de carte verde), dovada achitare vinieta, eventual polita CASCO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor. vreau ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Salut, Ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor. Vreau sa ies in afara Romaniei cu o masina recent achizitionata (SH) de la o alta ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)
Fara asigurare irina_iris irina_iris salutare.as vrea sa ma lumineze si pe mine cineva in problema mea....deci,conduceam o masina de spania si am facut accident din vina mea cu pagube materiale,nu ... (vezi toată discuția)