avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Contract de colaborare pfi-cu institutie financiara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Contract de colaborare pfi-cu institutie financiara

buna,de curand mi s-a propus o colaborare intre un eventual pfa pe care ar trebui sa mi-l deschid si eventualul angajator care este o institutie financiara.Dintr-o exp anterioara stiu care sunt documentele de deschidere si functionare ale unui pfa.Exista contracte in care toate platile pe care ar trebui sa le fac eu la stat sunt preluate de firma "angajatoare"?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:59, 2 Martie 2012
Da. De exemplu contractul de agent pe baza caruia lucreaza cei din domeniul asigurarilor la care ei isi platesc doar contributia la sanatate(daca e cazul) si diferenta la impozitul pe venit, daca nu opteaza ca sa il plateasca firma pe tot..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugerare pfa FunnyGhost FunnyGhost Buna ziua, De curand seful de la munca mi-a spus ca daca vreau in continuare mariri de salariu sa imi fac PFA pentru ca in cartea de munca am trecut salariu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un birou booboo2011 booboo2011 in cazul semnarii unui contract de colaborare (contract de mandat) cu o firma de brokeraj in asigurari in calitate de agent de asigurare, iar eu ca si ... (vezi toată discuția)
Pfa macinic macinic Buna ziua, Am lucrat in asigurari, la ING. De patru ani nu mai colaborez cu ei, dar nu am radiat PFA-ul, nu am avut stampila niciodata. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)