avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa imi deschid un birou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa imi deschid un birou


in cazul semnarii unui contract de colaborare (contract de mandat) cu o firma de brokeraj in asigurari in calitate de agent de asigurare, iar eu ca si colaborator detin un spatiu pe care nu trebuie sa platesc chirie , pot sa imi deschid birou in care pot sa imi desfasor activitatea in baza acestui contract sau trebuie sa devin obligatoriu persoana juridica. Mentionez ca in baza contractului mi se vireaza toate taxele la stat (asta insemnand impozit pe venit, sanatate, pensie)?


Cel mai recent răspuns: booboo2011 , utilizator 22:53, 10 Ianuarie 2013
ca sa functionati ca si birou sau punct de lucru...trebuie ca acesta sa fie deschis de cineva, fie dv ca pfa sau srl-ul dv, ii, etc...sau de catre cei cu asigurarile. nu orice pers fizica isi deschide un birou si presteaza o activitate...care la urma urmei, este comerciala...
ok, dar in cazul in care eu imi deschid un pfa voi plati din nou acele retineri care deja mi se opresc din contractul de colaborare, nu-i asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru - intermeriar in asigurari persoana fizica dacicus1 dacicus1 Un asistent in brokeraj cu contract de mandat cu un broker si Cod Raf unde isi poate exercita activitatea? Este posibil incheierea unui Conventii de Ocupare ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite persoana fizica independenta Vvalentin Vvalentin Buna ziua, Acum aprox. 1 an am devenit persoana fizica independenta in urma semnarii unui contract de colaborare ca agent in asigurari. Am reliziat de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)