avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe a doua proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe a doua proprietate

parintii mei detin un apartament din anii 90.acum 4 ani au mai cumparat un apartament unde au si domiciliul.cand au fost sa plateasca impozitul pe a doua proprietate li s-au cerut impozitul majorat asa cum spune legea.problema este ca li s-a cerut sa plateasca din urma cu 4 ani decand detin a 2a proprietate.este corect? de cand a intrat in vigoare legea? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 15:15, 6 Martie 2012
Impozitul majorat pentru a doua/ a treia etc. proprietate se plateste de la 01.07.2010.
deci nu se justifica plata retroactva din 2008?
Impozitul pe proprietate trebuie achitat din 2008, de cand au cumparat imobilul, doar majorarea se aplica de la 01.07.2010. Parintii Dvs. au achitat vreun impozit pentru acest imobil din 2008 si pana acum?
au platit impozit in fiecare an
dar pina acum nu au platit majorat.in aceste zile cand au fost sa plateasca pentru anul in curs li s-au cerut retroactiv din 2008

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri/terenuri dutza0610 dutza0610 Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Parintii mei sunt propietari in acest moment a 2 apartamente si a unei case cu ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Impozite locale mirela_blue mirela_blue anul trecut parintilor mei li s-a cerut o diferenta la impozit datorita faptului ca figureaza cu 2 apartamente proprietate(al lor si al fratelui meu)si un ... (vezi toată discuția)