avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe a doua proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe a doua proprietate

parintii mei detin un apartament din anii 90.acum 4 ani au mai cumparat un apartament unde au si domiciliul.cand au fost sa plateasca impozitul pe a doua proprietate li s-au cerut impozitul majorat asa cum spune legea.problema este ca li s-a cerut sa plateasca din urma cu 4 ani decand detin a 2a proprietate.este corect? de cand a intrat in vigoare legea? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 15:15, 6 Martie 2012
Nu se poate percepe majorarea din 2008. Legea nu se aplica retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri/terenuri dutza0610 dutza0610 Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Parintii mei sunt propietari in acest moment a 2 apartamente si a unei case cu ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Impozite locale mirela_blue mirela_blue anul trecut parintilor mei li s-a cerut o diferenta la impozit datorita faptului ca figureaza cu 2 apartamente proprietate(al lor si al fratelui meu)si un ... (vezi toată discuția)