avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce inseamna asociatia privind protectia consumatorului ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce inseamna asociatia privind protectia consumatorului e.t.c.?

am un magazin mai mic in ilfov si astazi au venit unii cu niste legitimatii de la asociatia privind protectia.consumatorului. ( ei au mai fost odata la mine in control si m-au pacalit) si 'domne am venit in control'. partea buna este ca saptamana trecuta au mai venit tot de la asociatie unii tot in control cu ordin de deplasare ,cu fise, cu explicatii, in fine am 'discutat cu aia'/. intrebarea mea este ce drrepturi au dinsii ca vin iti flutura legitimaia te ia cu vrajeala ca aia nu e bine, aia nu e bine e.t.c. si asteapta oamenii sa le dai dreptul de parca ei muncesc si se trezesc odata cu mine. M-am saturat de nesimtiti astia si as dori sa stiu unde putem sa-i verificam (macar sa stiu daca sunt falsi) si sa ii reclam si ce ne pot face ei noua pentru ca din cate stiu eu datoria lor este sa ne indrume nu sa ne bage mana adanc in buzunar. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:47, 2 Martie 2012
Vorbiti despre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania - care este organizatie neguvernamentala si nu are atributii de control sau despre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (hai sa-i zicem OPC)?

Pentru ca sunt total diferite, iar ceea ce spuneti dvs. nu prea pare comportament al comisarilor ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.p.c.-ul mi-a divulgat datele personale partii reclamate masni masni Acum circa o luna am reclamat OPC-ului Prahova prin serviciul de e-mail al oficiului,fara a semna sub anonimat, ca operatorul de transport de pe ruta care o ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Documente necesare in cazul unui control de la opc Terezia81 Terezia81 Buna ziua, Am deschis un magazin micut cu produse cosmetice. De ce documente am nevoie pentru produse in cazul unui control OPC? Va multumesc! (vezi toată discuția)