avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL lichidat la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL lichidat la ONRC

Buna ziua. Sunt administrator (impreuna cu fostul meu sot) la un SRL, care din 2004 nu a mai depus bilant si nici alte declaratii etc. la ONRC apare lichidata firma insa pe site-ul M.Finantelor apare ca inregistrata. Dupa ultimul bilant, firma a vut in 2004 cifra de afaceri 45254 RON, disp. banesti 17305 RON etc. Eu nu mai am acces la documentele firmei din 2004, de cand am divortat. Fostul meu sot, el fiind si unic asociat, nu a fost de acord cu retragerea mea din firma. Adresa firmei fiind aceeasi cu adresa mea, finantele trimit lunar recomandate (pe care le ridica fostul sot, eu neavand stampila firmei), insa nici pana in ziua de azi nu s-au depus acte si nici nu s-au platit amenzile si alte datorii catre finante. Ce se poate intampla in situatia asta? Eu am sunat la garda financiara si...au zis ca nu e de competenta lor (??), sa ma duc la finate, sa mi se spuna exact care sunt datoriile. Cei de la finante mi-au spus sa depun o plangere la politie(!!) impotriva fostului meu sot pentru ca nu m-a lasat sa am acces la situatia firmei etc.,; iar cei de la politia economica mi-au spus ca ei nu fac nimic pana nu ii sesizeaza cei da le finante! Intrebarea mea este: eu ce fac in situatia asta? Sincer, nu vreau sa ajung in postura in care sa platesc toate amenzile (il vad in stare sa plece din tara si sa-mi lase greul pe cap-a mai facut-o si cu creditul bancar), de asta am incercat sa fortez putin nota la garda finaciara si sa ii chem in control acum, sa rezolvam odata situatia. V-as multumi pentru un sfat competent, eventual si raspunsul cuiva care s-a aflat intr-o situatie similara.
Adresati-va ONRC din zona, si discutati cu ei situatia.Credem ca puteti face o adresa catre ei prin care sa solicitati renuntarea(din cvari motive),retragerea din calitatea de administrator la acest srl.Comunicati in scris si fostului sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bilant 2009 pt firma suspendata MIHACLAU MIHACLAU Buna ziua! Sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu probleme ca a mea? am o firma infiintata in 2005, dar nu am desfasurat ... (vezi toată discuția)
Administrator srl nu am acces la documentele firmei Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am mai intrat pe forum cu problemele mele care se tot complica . Sint administrator si asociata impreuna cu sotul meu , de care am divortat de 2 ... (vezi toată discuția)