avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... agentul non-bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

agentul non-bancar

Va salut! Problema mea e urmatoarea:agentul desemnat de ,,organizatia non-bancara'' a incasa ratele saptamanale in urma imprumutului luat de prietena mea cu care locuiesc ,intra in casa fara sa strige
(....de fapt in hol,( tot in casa e)),nu mai zic ca exista si poarta pe care intra la fel,fara sa isi anunte vizita.Ce pot face in acest caz?Reclamatie am facut telefonic,insa zilele trecute (nu eram acasa )a trecut agentul impreuna cu o alta persoana care dorea sa stie de ce am facut reclamatie.....a vorbit ''de sus''....urmeaza sa vina agentul impreuna cu seful ...sa discutam.

Alte discuții în legătură

Imprumut provident Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Sotul meu are un imprumut la provident din februarie 2018. Am platit ratele la timp o perioada apoi din motive personale nu am mai putu plati suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident meliyana meliyana Buna ziua, am nevoie de niste lamuriri de la dvs.Mama mea, pensionara a luat imprumut de la Provident 600 lei in 12 rate saptamanale, suma total returnata va ... (vezi toată discuția)