avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Spor conditii deosebite
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Spor conditii deosebite

Legal, se poate sa fi incasat spor conditii deosebite fara sa fi lucrat in conditii deosebite?
Cel mai recent răspuns: ionicabotezatu , utilizator 18:29, 2 Martie 2012
Da, este posibil, plata sporului nu inseamna si lucrul in conditii deosebite de munca, conform legii.
Care lege si ce articol din legea respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pentru pensionare - temei legal pentru acordare spor conditii deosebite in anii 1979- 1990 Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt de profesie chimist si in data de 1 martie 2011 mi-am depus dosarul pentru pensionare la limita de varsta. Pentru perioada 1979- 1990 mi s-a solicitat de ... (vezi toată discuția)
Spor conditii nocive Mariaee Mariaee Buna ziua, As dori sa ma ajutati in legatura cu varsta de pesionare. Persoana respectiva lucreaza in conditii nocive, obtine spor in acest sens. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Grupa munca bunica1 bunica1 Din 01.04.2001 grupa I si grupa Ii capata denumirea de conditii speciale , respectiv conditii deosebite .Aici am o mare nelamurire !! In cartea mea de munca e ... (vezi toată discuția)