Exista vreo portita prin care pot scapa de stresul obtinerii semnaturilor de la vecinii "direct afectati", pentru aprobarea constituirii unui PFA cu sediul social in apartamentul personal? Mentionez ca nu voi desfasura activitatea la acest sediu (el isi va pastra destinatia rezidentiala, intreaga activitate fiind desfasurata la sediul firmei colaboratoare). Problema a aparut cand am constatat ca nu dau sub nicio forma de 2 din cei 4 vecini (nu raspund la usa).
solicitati prin posta acel acord...
insa din cate cunosc pentru PFA nu este necesar avizul vecinilor...acum , depinde si de ce activitate doriti sa desfasurati acolo, la asa zisul ''sediu social''
Conform CAEN activitatea va fi de consultanta in tehnologia informatiei. Intreaga activitate se va desfasura la compania cu care am contractul de colaborare. Ma gandeam ca poate exista o varianta de declaratie pe propria raspundere pe care o pot face, prin care garantez ca "acasa" nu desfasor astfel de activitati..
Pfa meditatii
jenny06
Buna ziua! As dori sa imi deschid un PFA prin care sa ofer meditatii la matematica elevilor de gimnaziu si liceu. Problema mea apare cu alegerea sediului de ... (vezi toată discuția)