avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Semnaturi vecini pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Semnaturi vecini pentru PFA

Exista vreo portita prin care pot scapa de stresul obtinerii semnaturilor de la vecinii "direct afectati", pentru aprobarea constituirii unui PFA cu sediul social in apartamentul personal? Mentionez ca nu voi desfasura activitatea la acest sediu (el isi va pastra destinatia rezidentiala, intreaga activitate fiind desfasurata la sediul firmei colaboratoare). Problema a aparut cand am constatat ca nu dau sub nicio forma de 2 din cei 4 vecini (nu raspund la usa).
Cel mai recent răspuns: Alinab_nt , utilizator 19:31, 2 Martie 2012
Avand in vedere ca acordul vecinilor este obligatoriu pentru inregistrarea dvs ca si PFA,nu aveti variante sa ocoliti prevederea legala
solicitati prin posta acel acord...
insa din cate cunosc pentru PFA nu este necesar avizul vecinilor...acum , depinde si de ce activitate doriti sa desfasurati acolo, la asa zisul ''sediu social''
Conform CAEN activitatea va fi de consultanta in tehnologia informatiei. Intreaga activitate se va desfasura la compania cu care am contractul de colaborare. Ma gandeam ca poate exista o varianta de declaratie pe propria raspundere pe care o pot face, prin care garantez ca "acasa" nu desfasor astfel de activitati..
Alinab_nt a scris:

aprobarea constituirii unui PFA cu sediul social in
apartamentul personal?

In conditiile in care interesul dvs vizeaza obtinerea sediului social in apartamentul personal,varianta invocata de dvs nu are suport legal
practic daca unul din cei 4 vecini nu poate fi contactat (e plecat din tara, de exemplu) nu imi mai pot constitui PFA cu sediul pe locuinta proprie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl fara acordul vecinilor shnndr shnndr Vreau sa infiintez un SRL cu asociat unic intr-un apartament rezidential, dar am probleme cu vecinii care nu inteleg ca activitatea de birou pe care o voi ... (vezi toată discuția)
Pfa meditatii jenny06 jenny06 Buna ziua! As dori sa imi deschid un PFA prin care sa ofer meditatii la matematica elevilor de gimnaziu si liceu. Problema mea apare cu alegerea sediului de ... (vezi toată discuția)
Sediu social ong-acordul vecinilor? vladv vladv Salut, 1) Daca Asociatia pe care vreau sa o infiintez nu isi va desfasura activitatea in apartamentul, sediu social, mai am nevoie de acordul vecinilor si ... (vezi toată discuția)