avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA meditatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA meditatii

Buna ziua! As dori sa imi deschid un PFA prin care sa ofer meditatii la matematica elevilor de gimnaziu si liceu. Problema mea apare cu alegerea sediului de desfasurare a activitatii. Stiu ca recent s-a dat o lege conform careia, daca desfasor aceasta activitate in propriul apartamen, impozitul pe apartament creste foarte mult. Daca as realiza meditatiile la domiciliul elevului, lucru care se va si intampla in cele mai multe cazuri, mai trebuie sa intregistrez sediul de desfasurare al activitatii in apartamentul meu ? Am auzit ca ar fi o posibilitate de alegere a unui sediului ambulant? Este adevarat si amplicabil pentru activitatea desfasurata de mine?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:46, 12 Septembrie 2017
In cazul in care sunteti deja PFA este necesar doar mentionarea adresei sediului social. Atentie trebuie sa obtineti acordul asociatiei de propietari (unde se mentioneaza ca este doar sediu social al pfa si nu punct de lucru, precum si acordul a doi vecini).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor - meditatii in mod legal - cum? matprof matprof Sunt profesor de matematica (angajat la stat) si vreau sa dau si meditatii/lectii particulare in mod legal. Intrebari: 1) Este obligatoriu sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Sediu social=punct lucru??? maya20052005 maya20052005 Buna ziua, am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)