avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire si apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

poprire si apartament scos la licitatie

buna seara! am poprire pe salariu facuta in urma unui proces cu o firma iar acum firma respectiva vrea pe langa poprire sa-mi scoata si apartamentul la licitatie pt recuperarea sumei pe care le-o datorez. ... mentionez ca apartamentul este ipotecat si cu ratele la zi.... poate aceasta firma sa scoata acest apartament la licitatie desi este ipotecat??...... si le platesc si poprirea pe care mi-au pus-o pe salaru.
Au dreptul sa-l scoata la licitatie, insa din vanzarea apartamentului se acopera intai creditul bancii,putand sa existe posibilitatea ca firma sa nu-si acopere prejudiciu.....
multumim tare mult!...in cazul in care se demareaza actiunea mai putem locui in apartament sau suntem evacuati?...ce se intampla daca nu se gaseste cumparator pt ap suma fiind cu mult peste valoarea lui/?

cu tot respectul as mai avea o intrebare....pot cumpara pe numele copiilor un teren ?? mentionez ca acestia au 2 respectiv 3 ani.....sau acest teren va fi executat si el silit?? multumesc tare mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit chiar daca timp de un an de zile ai platit lunar rata tripla..... oanaoancea oanaoancea este vorba de un credit ipotecar scos in anul 2008.In anul 2010 pe o perioada de aproximativ 7 luni nu am putut face nici o plata catre banca.decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Firma recuperatori creante Blade1985 Blade1985 Buna ziua! Am si eu o problema. In anul 2008 am contractat un credit ipotecar cu ipoteca de rang 1 in urma caruia am achizitionat un teren. Timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)