Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici dupa ce nasc sa continui pana fac 12 luni si dupa accea sa intru in prenatal ?Multumesc
Nu va incadrati in prevedrile legii pentru a lua indemnizatie de crestere copil.Nici chiar daca mergeti la serviciu.E un drept de care nu puteti beneficia.Daca tatal copilului se incadreaza in cele 12 luni lucrate, poate el sa ia concediul in locul dvs.
Nu te mai poti intoarce la serviciu dupa ce nasti ca sa faci cele 12 luni.
Cele 12 luni lucrate trebuie sa fie inainte de nasterea copilului.
Scuze, am scris ceva gresit prima data, am corectat mesajul.
Nu poti beneficia de concediul de crestere a copilului. Vei avea dreptul doar la concediul de maternitate, daca vei lucra pana atunci.
niki nu conteaza daca am lucrat inainte 10 anii da am intrerupere de 2 ani inainte de a ramaneinsarcinata?
in concluzie nu ma pot intoarce la servici sa fac 12 luni ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului de 2 ani chiar daca fac 8 luni lucrate pana nasc?
Buna ziua
byta
inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)