avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia copiilor - cum intru in posesia ei daca nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia copiilor - cum intru in posesia ei daca nu stau tot timpul acasa?

buna ziua as avea nevoie de ajutorul dvs. copiii mei fiind cet.rom. primesc o alocatie lunara in Romania dar eu cu copiii ne aflam in Rep.Moldova cum as putea sa retrag acesti bani lunar in R.Mold? mar ajuta fiind mama singura cu 2 copii minori fara nici un ajutor din partea tatalui lor care este cet. Rom.
mai am o intrebare daca divortezi de sotul meu mai pot primi alocatia copiilor, rezidenta pe care o am permanenta in Rom ramine valabila si dupa divort sau se anuleaza?
Nu are nimic de-a face alocatia, care este dreptul copilului de divortul dvs.

Dreptul de resedinta ramane pentru ca copii dvs. sunt cetateni români.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea pasaportului romanesc prin casatorie lovinveronica lovinveronica eu sint casatorita cu cetatean roman de 5 ani avem 2 copii nascuti in Romania dar nu am stat tot acest timp numai in Rom am mai fost plecati in afara, acum ... (vezi toată discuția)
O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Acte pasaport romanesc minor TUTUNARUN TUTUNARUN Salut,am o intrebare:spuneti-mi va rog ce acte trebue sa prezint pentru a face pasaport rominesc la copil sint divortata si domiciliul in Rep.Moldova dar am ... (vezi toată discuția)