avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pasaport romanesc minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pasaport romanesc minor

Salut,am o intrebare:spuneti-mi va rog ce acte trebue sa prezint pentru a face pasaport rominesc la copil sint divortata si domiciliul in Rep.Moldova dar am deja pasaport romin multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:49, 8 Ianuarie 2015
Daca exercitati autoritatea parinteasca in comun cu tata aveti nevoie de acordul lui.
Domiciliul copilului e la dvs.? Daca da (si cu acordul tatalui, mai spun o data) ii puteti face pasaport de cetatean roman cu domiciliul in strainatate la consulatul Romaniei din Chisinau:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil anelia88 anelia88 buna.am un copil de patru ani ce are cetatenie romana dar si bulgara.copilul sta de un an de zile cu mine in Romania unde merge la gradinita.As vrea sa ii pot ... (vezi toată discuția)