avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM si act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM si act aditional

Buna seara,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns:

Daca am semnat un CIM in urma cu 5 ani, mai este acesta valabil daca programul meu de munca, salariul, numarul de zile de concediu s-au modificat in acesti 5 ani? Mentionez ca nu am semnat niciun act aditional pentru niciuna dintre aceste modificari. Imi puteti spune va rog si daca angajatorul este obligat sa alcatuiasca un act aditional in aceste conditii? Daca in CIM nu exista o descriere a atributiilor mele si nu am primit niciodata o anexa, o fisa a postului, este angajatorul obligat sa imi ofere acest document si cand?

Va multumesc pentru ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
Utilizator_20_12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Utilizator_20_12 , utilizator 17:14, 4 Martie 2012
1. Angajatorul este oricum obligat sa intocmesca stat de plata in fiecare luna iar dvs. trebuie sa semnati pe acesta cand luati banii (nu semnati numai in cazul in care vi se pun banii pe card dar in acest caz trebuie sa primiti acel fluturas ca sa vedeti componenta salariului si retinerile).

2. Solicitati angajatorului sa va arate statul de plata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc mult pentru ajutor! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariala fara act aditional Georgiana- Georgiana- Buna ziua, Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu fara semnare de act aditional strumfitza strumfitza Buna ziua, Acum o luna am primit o marire de salariu. Am intrebat cand smenez act aditional si mi-au zis ca pana la sfarsitul luni voi semnat. E deja sf ... (vezi toată discuția)
Act aditional fara semnatura condescendent condescendent Angajatorul meu mi-a marit salariul! Dupa ce am luat deja noul salariu (trecut si pe fluturas) mi-a prezentat un act aditional la CIM din care reiese ca ... (vezi toată discuția)