avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... coloana de gaz pentru centrala de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

coloana de gaz pentru centrala de apartament

Daca o persoana in bloc are coloana de gaz cu proiect in regula cu doua focuri deja instalata,restul de 19 apartamente pot sa-si traga o coloana separata ?
Cel mai recent răspuns: marin1ian , utilizator 19:12, 8 Aprilie 2012
asta puteti sa o aflati doar la un proiectant de instalatii de gaz....
I-l voi cauta... Multumesc !
De regula ,proiectul initial se intocmeste pentru a fi calibrat sa deserveasca toti consumatorii,de pe scara/condominiu
Constientizxati ca intr-un condominiu cu 10 nivele si 4 apartamente pe etaj, nu se va aproba instalatie distincta pentru fiecare consumator
Da,e normal. Dar in tigania ce e la noi in bloc detinatorul proiectului care exista nu mai vrea sa-l dea la nimeni. Din cauza asta vrem alta teava cu gaz sa ne bagam centrale de apartament.
Din experienta proprie(a asociatiei)nu se poate.

Alte discuții în legătură

Instalare teava gaze pentru centrala termica irina_c irina_c Am centrala termica instalata de peste 10 ani iar acum vecinii de apartament isi instaleaza si ei. Am observat ca s-au bransat la teava noastra si nu la ... (vezi toată discuția)
Cât pot să-i cer eu, fără exagerări, unui proprietar care vrea să se racordeze la țeava de gaz plătită de mine? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Dacă in 2007,ridicarea conductei de gaze până la et 7(la bloc)m-a costat 4800 ron (între timp nu s-a mai racordat nimeni)cât pot să-i cer ... (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz? tonyyyy tonyyyy In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe ... (vezi toată discuția)