avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce se poate face?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce se poate face?

buna ziua. sunt locatarul unui bloc care are si o asociatie de proprietari,asociatie care are restante regiei de apa de 18000 lei restate care sunt produse de catre 2 locatari (+penalitati).asociatia a deschis proces cu cei 2 rai platnici .regia de apa la randul ei a deschis proces asociatiei dar a sistat si furnizarea apei (vorbin de apa menajera)pana la plata datorie,eu sunt cu plata la zi precum si alte 24 de familii intrebarea mea este daca compania de apa nu a facut un abuz si daca avem vre-o cale de atac asupra deciziei lor .multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:12, 4 Martie 2012
Noi ca asociatie am dat doi rai platnici in judecata am castigat, tot nu vor sa plateasca acum am pus executor de vreo 3 luni,nu am recuperat nimic.De cand am intentat procesul si pana s-a dat hotararea a mai trecut un an.Sa nu ramana oamenii fara utilitati au platit si fond de rulment cate 150 lei ap si fondul de reparatie s-a hotarat sa-l folosim tot la plata de facturi si sunt si ei cate 250 de ap.E foarte complicat in cate o asociatie cand ai cate 1,2 rai platnici sufera toti si nu-i sperie nici procesele nici executorii.
@ynocentta

Ma refeream la procesul cu rau platnicii. Cel cu Regia Asociatia este evident ca nu il poate castiga.

Aveti dreptate in privinta recuperarii prejudiciului, justitia noastra fiind asa cum este, dar cred ca decat sa stau fara apa as plati si pentru altii si as cauta ulterior sa recuperez prejudiciul.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Carturarul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la plata intretinerii sandu.53 sandu.53 Buna ziua, Acum cateva zile ni s-a intrerupt furnizarea apei calde datorita unor restante la plata cauzate in principal de neplata de ani de zile a ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie propietari eugenb2008 eugenb2008 Asociatia noastra are probleme cu cativa locatari care au restante la intretinere. Au fost dati in judecata unde s-a castigat procesul cu restantierii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Suntem somati de apanova. eu sunt la zi. cum ma pot proteja? Cuculica Cuculica Avem multi restantieri care nu platesc cu lunile. Administratorul si presedintele actual pretind ca nu au bani sa ii actioneze in justitie, au obtinut si ... (vezi toată discuția)