avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... expertiza extrajudiciara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

expertiza extrajudiciara

daca instanta refuza expertiza grafoscopica si se decalara lamurita ca semnaturile imi apartin, inteleg ca pot apela la o expertiza extrajudiciara. Cum trebuie sa procedez? Cine o obliga sa prezinte originalele la expertiza?
Presupun ca daca se numeste extrajudiciara, nu pot beneficia de ajutor public judiciar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 05:32, 7 Martie 2012
In acest sens, acel inscris nu se va mai lua in considerare de catre instanta de judecata ... puteti face referire in notele scrise la acest aspect ...

Art. 182 C.proc.civ. - La ziua sorocita, presedintele intreaba partea care a infatisat inscrisul daca intelege sa se foloseasca de el.
Daca partea lipseste, nu voieste sa raspunda sau declara ca nu se mai foloseste de inscris, acesta va fi inlaturat.
....
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila ContSters315143 ContSters315143 Va rog sa-mi spuna cineva care este motivul pentru care un judecator refuza o expertiza contabila solicitata de mine si foarte importanta in lamurirea unor ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica mariu2876 mariu2876 Suntem 3 mostenitori. Exista un testament olograf pentru unul dintre mostenitori. Celalalt mostenitor declara ca cunoaste scrisul si semnatura si recunoaste ... (vezi toată discuția)