in anul 2003 am absolvit studii superioare de scurta durata am facut cerere de promovare cf.Ordonanta de Urgenta 192 din 12 decembrie 2002, privind reglementarea drepturilor de natura salariala ale functionarilor publici .
Functia anterioara era de referent principal cu un salariu de baza lunar de 3266000 lei.
Conform Art. 9(3) Promovarea in conditiile legii a persoanelor incadrate pe functia de debutant, precum si a celor care au absolvit studii de nivel superior in specialitatea in care isi desfasoara activitatea se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior.(4) Absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata, care, la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite, erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, se incadreaza pe functia si categoria corespunzatoare studiilor absolvite, la clasa si gradul care sa asigure o crestere de pana la 20 % a salariului de baza avut.
Eu fiind incadrata in urma promovarii cu salar de 3710000 lei.CORECT AR FI FOST 32660000*20%=653200 lei
3266000+653200=3919200 lei
DIFERENTA =209200 lei NU E MULT DAR SE ADUNA MAi POT FACE CEVA?
Promovare
validunca
am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)