avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare cu uzufruct viager probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare cu uzufruct viager probleme

socrul meu in calitate de proprietar al unei case undeva in ilfov a incheiat in fata unui notar public un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager unei persoane apropiate lui acesta sa obligat sa-i achite suma de 15000 E reprezentand o parte din valoarea imobilului .contractul sa incheiat acum 2 ani si nici pana la aceasta data respectivul nu a achitat aceasta suma . ce se poate face pt a anula acest contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:44, 4 Martie 2012
inseaman ca a faut o promisiune de vanzare...depinde ce este stipulat in contract. nu se anuleaza , se reziliaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct Dandana77 Dandana77 Buna seara! As vrea sa aflu parerea Dvs. in urmatoarea problema: am cumparat acum 7 ani impreuna cu sotia casa socrilor; la momentul incheierii contractului ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare cu uzufruct se poate ataca? tina_cris27 tina_cris27 suntem 3 fratii si parintii mei doresc sa imi treaca mie garsoniera lor prin contract de vanzare-cumparare cu uzufruct (adica sa stea in casa lor pana la ... (vezi toată discuția)
Intretinere Alina73 Alina73 Buna ziua.Eu am cu mama mea un contract de intretinre incheiat acum 5 ani la notar.Mama are pensie foarte mica iar eu ii asigur toate cele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)