avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii FISE FISCALE 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

FISE FISCALE 2011

Daca am pus gresit numele si prenumele, cnpul si adresa femeii de serviciula o asociatie de proprietari, acum trebuie sa fac rectificativa pentru femeia de serviciu si cu borderoul corect?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:57, 4 Martie 2012
Declaratia rectificativa se depune cu o noua anexa in care va fi inclusa si modificarea respectiva. Nu se depune rectificativa si borderou numai pentru femeia de serviciu.
Se depune rectificativa si pentru administrator desi la el informatiile sunt corecte?
Exact ! Refaceti borderoul cu suma corecta si depuneti rectificativa care va fi luata in consideratie numai pentru femeia de serviciu. Administratorului nu-i corectati suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de caldura scazute in registrul de casa! migaste migaste am preluat administratia unui bloc si, ulterior preluarii, am constatat ca fostul administrator a scazut ajutoarele de caldura (bonul de casa eliberat de RADET ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)