avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare 1/2 imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare 1/2 imobil

peroana de 85 de ani bolnava in stadiul 4 de boala prkinson, care este ultima faza a bolii si care pana in final da in dementa, si care sufera si de lacunarism cerebral, vide 1/2 dintr-un ap. cota ei, neasistata in fata notarului de nimeni din familie sau din partea primariei. vanzatoarea sustine ca nu a facut act de vanzare si ca ea a facut contract de intretinere si ca nu a luat nici un ban (10 000 euro) de la ,,cuparatorii,, binevoitori. in situatia data poate anula contractul de vanzare? daca da cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: lia sfercea , utilizator 21:31, 4 Martie 2012
Daca este contract de intretinere, atunci acesta se poate anula numai daca nu au fost respectate clauzele de intretinere mentionate in contract.
nu este contract de intretinere este contract de vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire DDDttt DDDttt Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)
Contract mixt de intretinere si vanzare. ca unic mostenitor al tatalui meu , care a facut contract de ... silviana13 silviana13 Ca unic mostenitor al tatalui meu , care a facut contract de intretinere si vanzare unei familii , 3/4 pentru intretinere si 1/4 prin vanzare , am obtinut ... (vezi toată discuția)
Anulare a unui contract de vanzare cumparare de drepturi litigioase SimonaAvachian SimonaAvachian Buna seara, Ca fiecare de aici am si eu o problema: sora mea a facut un contract de vanzare cumparare de drepturi litigioase de la tatal meu catre ea , noi ... (vezi toată discuția)