buna ziua,acum 6 ani am facut un imprumut de nevoi personale de 12000 lei si mi-am investit banii in garsoniera fostei soacre.am divortat si am fost nevoita sa ma mut iar bunurile nu mi-au fost incredintate iar actele care dovedesc provenienta si investitia banilor mi-au fost sustrase.acum banca ma someaza ca imi va face poprire pe salariu .vreau sa stiu daca o pot da in judecata pe fosta soacra si daca am vreo sansa sa imi recuperez banii.precizez faptul ca garsoniera a fost vanduta.stima
Da, puteti sa o chemati in judecata, pentru recuperarea sumei, dar va trebui sa aveti facturi/inscrisuri cu care sa dovediti ca suma de bani imprumutata de dvs. a folosit de fapt altei persoane.
Aveti la dispozitie si posibilitatea solutionarii litigiului prin procedura medierii, in acest caz nu aveti nevoie de facturi/inscrisuri cu care sa dovediti ca suma de bani imprumutata de dvs. a folosit de fapt altei persoane.
Depinde de cand pana cand a stat in imobil etc., va afla la o consultatie concreta. Nu e imposibil, sansele se micsoreaza considerabil insa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Evacuare
bubutu2
Buna seara!Am facut o intelegere cu fosta soacra ca in schimbul reeducarii copilului incredintat fostei sotii,eu impreuna cu actuala sotie sa putem locui si ... (vezi toată discuția)