eu impreuna cu sotul si copilasul de 2 ani stam in aceeasi casa cu soacra!Casa fiind pe numele ei!Cand am cumparat-o eu am facut un imprumut bancar de nevoi personale in valoare de 165 milioane lei vechi pentru a o ajuta cu banii.De cate ori ne certam spune ca ne da afara din casa!este posibil asa ceva sau daca o dam in judecata avem vreun drept si noi!nu pot dovedi cu acte ca banii imprumutati i-am dat ei!casa este impartita in doua pentru doua familii fiecare parte avand cate 2 camere ,hol,baie si doar o bucatarie.Va rog sa imi dati un sfat!
va multumesc
Din pacate are dreptul sa va dea afara. Ea este proprietarul si dvs. cu sotul nu aveti nici un drept.
Eu nu vad nici o solutie nici sa va recuperati banii daca nu aveti nici o dovada.
Nu exista leac la o asemenea boala.
Cine v-a impiedicat, ca la cumpararea acelui imobil, avand in vedere ca dvs. ati platit pretul cumpararii, sa fiti coproprietara cu soacra?
Daca nu aveti nici o dovada scrisa nu vetiputea intreprinde nimic. Orice plata facuta peste 250 lei trebuie dovedita cu inscrisuri. Peste aceasta suma nu se poate dovedi cu martori.
Concluzionad nu puteti decat sa incercati sa aveti o relatie cat de cat prieteneasca cu soacra....pana o va lua cel de sus.....
Pe viitor , cand faceti astfel de acte "caritabile" luati-va masuri de prevedere si incheiati la notariat contract de imprumut cu garantie reala mobiliara!B-)
Cu soacra trebuie sa va purtati cu manusi fiindca nu aveti cale legala prin care sa va recuperati nici macar banii! Darmite sa ma stati si in casa! Deci , diplomatie si rabdare!
Succes!
B-)
Recuperare bunuri
drmon
buna ziua. ma confrunt si eu cu o problema. în anul 2008 m-am casatorit si m-am mutat la sotul meu acasa( casa care era in proprietatea socrilor mei). tot ... (vezi toată discuția)