avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECUPERARE CREANTE FIRMA IN FALIMENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECUPERARE CREANTE FIRMA IN FALIMENT

societatea mea datoreaza o suma importanta unui furnizor de servicii din Austria , pentru care s-a demarat procedura de faliment.
Ma intereseaza care este perioada de timp(conform legislatiei din Austria) in care furnizorul poate cere firmei mele achitarea datoriei si daca aceasta datorie poate fi prescrisa.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:18, 5 Martie 2012
ca si la noi, prescriptia este suspendata pe intreaga procedura a insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
Rãspundere civilã delictualã - deschidere procedurã insolvenþã cu facturã falsã - prescripþie Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Bună ziua, stimaţi colegi de breaslă şi forumişti ai avocatnet. Vreau să vă prezint o speţă interesantă, solicitându-vă ajutorul în calculul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani irinoaia irinoaia Buna seara! am de recuperat de la o societate comerciala o suma importanta de bani din 2008,care nu doreste sa faca plata.am toate documentele doveditoare ... (vezi toată discuția)