Buna ziua!
M-am trezit acum o luna cu un tel de la o firma de recuperare care-mi spunea ca nu am achitat 50 lei la sc telefonie de un an, ca acum suma este de 165 lei. Intr-un an de zile cei de la sc de telefonie nu mi-au trimis nici macar un mesaj sa ma anunte. Ei spun ca mi-au trimis prin posta o instiintare, pe care eu nu am primit-o. Mi-au spus ca pot sa platesc suma la magazin . Mi se pare absurd sa platesc o suma asa de mare din moment ce un an de zile, ei nu mi-au trimis nici macar un mesaj.
Daca nu aveati cunostinta de factura din care rezulta cei 50 de RON ca si plata si nici nu ati primit niciun mesaj prin care sa fiti atentionat, desi trimit zeci de mesaje in astfel de cazuri, faceti o sezisare la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Puteti completa formularul de sesizare chiar pe site-ul lor.
Multumesc pentru raspunsul rapid!
I-am sunat pe cei de la firma de telefonie si au spus ca mi-au trimis o instiintare in aprilie, anul trecut, instiintare pe care eu nu am primit-o. ...si...atat...nici un telefon, nici un mesaj.
[ cf regulamentului de postare pe acest forum, nu aveti voie sa identificati persoanele fizice/ juridice in mesajele dvs, multumesc]