avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata rate card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata rate card de credit

Sunt posesoarea unui cerd de credit in valoare de 1500ron,din luna decembrie nu am mai putut platii ratele,am avut niste probleme in familie si de atunci nu ne-am mai revenit cu bani.Cei de la card mi-au spus ca voi fii sunata de o firma de recuperari.In situatia in care sunt acum as vrea sa stiu ce mi se poate intampla,locuinta in care stau este a parintilor si nu am nici un bun mobil sau imobil.As putea face o intelegere cu cei de la firma de recuperari sa platesc in mai multe transe?Mentionez ca sunt in CCC,mi se pot opri bani pe care ii primesc?

Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: zuzulici74 , utilizator 12:59, 6 Martie 2012
Nu, indemnizatia de crestere a copilului nu poate fi poprita pt niciun fel de datorii. Incercati sa ajungeti la o intelegere de plata.
Suma ce o aveti de plata e mica, e pacat sa se ajunga la mult mai mult si creditorul sa-i recupereze cand va avea de unde.
Faceti un acord de plata si achitati cat de putin se poate, conform intelegerii, pentru a se vedea buna credinta.
Multumesc din suflet pentru raspuns,m-am mai linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile zuzulici74 zuzulici74 Am un card de credit la [editat],din Decembrie nu am mai putut platii ratele am incercat sa iau legatura cu ei sa le explic dar imi spun ca nu mai pot face ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt un credit pe card zuzulici74 zuzulici74 In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - ajutor florybalan florybalan buna seara, in anul 2008 am facut 2 abonamente telefon mobil si unul internet in august 2010 nu am mai platit din cauza problemelor economice in momentul ... (vezi toată discuția)