avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Sperand un ajutor din partea Avocatnet.ro,va supun atentiei urmatoarea situatie:detin o casa cu tere intravilan ,am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru aceasta proprietate din 1989 si vreau sa scot Titlul de proprietate pentru a o intabula.Cum trebuie sa procedez in acest caz si cam care este durata obtinerii titlului?Pot intabula terenu care este trecut in Hotarare chiar daca in realitate este mai mult?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
tata_mosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: tata_mosu , utilizator 17:54, 6 Martie 2012
Da, puteti.
multumesc,insa am primit,cu bucurie,raspunsul doar la ultima intrebare.
Hotararea judecatoreasca pe care o detineti este actul de proprietate al casei plus terenul aferent, in baza ei se fac cadastrul si intabularea, nu se mai emite un nou titlu. Diferenta de teren o puteti intabula fara probleme doar daca nu depaseste 10% din suprafata terenului inscris in acte.
Deosebita stima pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar. proces castigat Marathon009 Marathon009 Am reusit sa castig un proces cu anulare partiala titlu prop. in care erau terenurile A, B si C. A,B intravilan si C extravilan. Eu am castigat A si B, iar in ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)
Identificare teren ContSters206369 ContSters206369 ---buna dimineata.... ocpi sau alta institutie poate sa efectueze o identificare de teren , la solicitarea persoanelor fizice , daca terenul este pus in ... (vezi toată discuția)